Po roce v Benátkách opět se skvělou partou v zádech. Zastávku obohatili přednáška Jana Mühlfeita

21.08.2021

Benátky nad Jizerou si v loňském roce odbyly svoji premiéru a v tom letošním navázaly úspěšným pokračováním v podobě druhého ročníku.

Že nás čeká v rozjeté sezóně další skvělý týden s partou skvělých dětí nadšených do sportu bylo zřejmé od prvních chvil zahájení kempu. Malí sportovci byli neúnavní a bylo jasné, že si celý týden hodlají maximálně užít.

Již v úterý se navíc dočkali speciálního hosta, olympijského vítěze v moderním pětiboji z Londýna 2012, Davida Svobody. I on, jako všichni ostatní hosté na předchozích kempech, se ocitl pod palbou zvídavých dotazů. Stejně jako v Londýně se ale s tlakem dokázal skvěle vyrovnat a všechny dotazy odpověděl na výbornou.

Středeční odpoledne navíc obohatila návštěva českého mentora, mimo jiné kouče českých olympioniků Jana Mühlfeita. Ten dětem, ale také rodičům předal cenné rady, jak se zejména ve své hlavě vypořádávat s těžkými situacemi, zvládat stres a nespočet dalších situací, které zejména ve své letité praxi on sám zažíval.

Celý kemp tradičně uzavřely páteční závody, na konci kterých byli odměněni za skvělý výkon všichni naši malí vítězové nejenom památečními předměty, ale také týdnem, ze kterého si odnášeli spoustu nových zážitků a kamarádství.