Soutěžíme o Limitovanou Edici Triček: Připojte se k našim Superhrdinům!

06.03.2024

Zapojte se do naší vzrušující soutěže na sociálních sítích a vyhrajte limitovanou edici triček s vlastním jménem a designem inspirovaným našimi superhrdiny - zakladateli Adamem Sebastianem a Denisou! Soutěž probíhá na Instagramu a Facebooku Kempu vítězů. Pro zvýšení šance na výhru se zúčastněte na obou platformách.

V Kempu vítězů jsme vždy věřili v sílu spojení, inspirace a kreativity. A co je lepšího způsobu, jak toto poselství sdílet, než prostřednictvím soutěže, která zrcadlí naše hodnoty? Letos jsme se rozhodli vzít věci na další úroveň a představit vám limitovanou edici triček, která nejenže vám umožní zvýraznit vaši individualitu, ale také oslavit naše zakladatele - skutečné superhrdiny naší doby.

Adam Sebastian a Denisa jsou duší a srdcem Kempu vítězů, a jejich příběhy, plné odvahy, inovací a nezdolné vůle, nás inspirovaly k vytvoření řady triček, které jsou více než jen oblečením. Jsou symbolem naší společné cesty za vítězstvím. 

Jak se zúčastnit? Velmi jednoduše! Soutěž probíhá na našich platformách na Instagramu a Facebooku. Sdílejte ve stories fotku/video vašeho dítěte (samozřejmě mu můžete zakrýt obličej). Použijte #soutezkempvitezu a označte @KempVitezu. V komentáři označte dva kamarády, aby přijali tuto výzvu!  A nezapomeňte, účastí na obou platformách dvojnásobíte své šance na výhru! 

Proč se zúčastnit? Kromě šance získat jedinečné tričko s vlastním jménem a našimi superhrdiny, jde o příležitost být součástí něčeho většího. Kemp vítězů je o komunitě, o sdílení úspěchů a podporování se navzájem na cestě za našimi sny. 

Tak co říkáte, připojíte se k nám a ukážete světu, co pro vás vítězství znamená? Těšíme se na vaše příspěvky a na sdílení této vzrušující cesty s vámi. Nezapomeňte, každý z nás může být superhrdinou ve vlastním příběhu. Soutěž končí za měsíc, tak neváhejte a zapojte se hned teď! V Kempu vítězů věříme, že každý má uvnitř skrytého hrdinu čekajícího, aby se projevil. A co by mohlo být lepším způsobem, jak ukázat svůj vnitřní hrdina, než prostřednictvím limitované edice triček, která odzrcadlí vaši jedinečnost a odvahu jít za svými sny? Zapojte se do naší soutěže a nechte svět vidět vašeho vnitřního superhrdinu.