Neratovice předčily všechna očekávání. Příští rok ve dvou termínech

08.08.2021

Zájem o Kemp vítězů v Neratovicích byl zpočátku obrovský, uplynulý týden ale i tak předčil všechno, s čím do něj tým kempů vstupoval. Plná kapacita nadšených mladých sportovců dokázala udělat z týdne v Neratovicích týden nezapomenutelný.

Celé to započalo již v pondělí.

Úsměvy, natěšení, a tváře plné očekávání malých vítězů dávaly tušit, že týden v Neratovicích nebude týdnem obyčejným. A průběh týdne tomu také odpovídal. Neúnavní mladí sportovci trenérskému týmu ukazovali, že pohyb i atletické dovednosti jim rozhodně nejsou cizí.

Ani v Neratovicích jsme následně malé vítěze samozřejmě nemohli ochudit o návštěvu olympijského medailisty, respektive medailistky. Tím nebyl nikdo jiný než vítězka veslování na Letních olympijských hrách v Londýně Mirka Topinková Knapková. Jak už se na letošních kempech stalo zvykem, terčem obdivu se samozřejmě stala zejména zlatá olympijská medaile, kterou si všichni účastníci kempu měli možnost prohlédnout na vlastní oči.

A kdo ví, třeba z našich účastníků vzejde další olympijský vítěz, který svou medailí oslní účastníky kempu o pár let později.