První termín sezóny v Říčanech na jedničku. Tradiční zastávka nezklamala

27.07.2021

Červencový termín Kempu vítězů v Říčanech je za námi a ty nejlepší předpoklady byly naplněny. Tradičně skvělý kolektiv, týden plný sportu a zábavy – jednoduše řečeno – Kemp vítězů v Říčanech opětovně nezklamal.

Kempy vítězů zavítaly do Říčan v letošním roce již počtvrté za sebou a od prvních chvil nás nenechaly děti na pochybách, že se bude jednat znovu o kemp na té nejvyšší úrovni. Již od počátečních her bylo jasné, že tahle říčanská parta je pro sport nadšená.

Nejenom, že se děti v Říčanech mohly těšit z Radka Juška, českého rekordmana ve skoku dalekém v pozici trenéra, ale dočkaly se také návštěvy olympijské medailistky z Turína 2006, Kateřiny Neumannové. Ta dětem přivezla samozřejmě ukázat svůj zlatý klenot a povykládala o svých zážitcích nejenom z olympiády, ale také si s nimi zatrénovala.

Celý sportovní týden utekl jako voda a páteční závody byly z ničeho nic na pořadu dne. Každá kategorie poznala svého vítěze, který si odnesl domů speciální dárek, zkrátka nezůstali ale ani ostatní. Všichni naši malí vítězové byli odměněni z svou bojovnost medailí i drobnými dárkovými předměty včetně podpisových karet našich patronů.