Kemp ve Slaném nezklamal. Známé tváře znovu zvítězily

12.07.2021

Čtvrtý ročník Kempu vítězů ve Slaném, čtvrtý vydařený kemp. Takhle jednoduchá rovnice platí pro kemp ve Slaném, se kterým pojí Kemp vítězů již nepřetrhnutelné pouto. Ročník 2021 byl znovu krokem směrem kupředu.

Slaný je již jakousiMekkou pro kempy pod patronátem Denisy a Adama Sebastiana Helceleta a své renomé potvrdil i ročník, který se podruhé odehrával v době, kdy se je pohyb a zdravý duch víc než potřebným artiklem.

I když celý týden nad kempem vlála hrozba dešťů, strávily děti naprosto drtivou většinu týdne ve venkovních prostorech. A že to bylo znát i na celkové náladě – vždyť atletický stadion ve Slaném patří k těm nejlepším, na kterých Kempy vítězů probíhají.

Středeční odpoledne navíc bylo o něco speciálnější, než ty ostatní. Mladé vítěze přijel navštívit zlatý medailista z Nagana, mistr světa i extraligy, Martin Procházka. A že bylo o čem vyprávět – jen historky z Nagana ustrnuly i ne tolik hokejem políbené. Kromě vyprávění a odpovídání na zajímavé dotazy účastníků kempu si také bývalý špičkový hokejista s dětmi zatrénoval.

Týden ubíhal jako voda a na řadu přišly tradiční páteční závody. Ty poznaly ještě před obědem vítěze svých kategorií, ale pro nás jsou vítězi všichni, kteří kemp úspěšně dokončili ale i ti, kteří se pátečního dne zúčastnit nemohli.