Kempy vítězů čeká čtvrtý ročník s rekordním počtem zastávek

02.07.2021

Jsou tomu 4 roky od první akce Kempu vítězů v Českém Brodě, kterého se účastnilo 7 dětí. Dva veleúspěšní sportovci se tehdy spojili s organizačním týmem, díky kterému se za 4 roky povedlo vybudovat letní příměstské tábory, které v létě čeká celkem 12 zastávek v 10 různých městech s účastí necelých 400 dětí.

Do prvního kempu vítězů už odpočítáváme poslední dny,respektive hodiny. Těšit se na vás budeme postupně ve Slaném, Rakovníku, Rudné, Říčanech, Čelákovicích, Kralupech nad Vltavou, Neratovicích, Mnichově Hradišti, Benátkách nad Jizerou, Praze, abychom se závěrem sezóny podruhé zavítali opět do Říčan a Mnichova Hradiště.

Několik našich zastávek již hlásí vyprodáno, několik volných míst však ještě zbývá! Proto neprováhejte příležitost a registrujte své děti včas.

Na co se můžete letos těšit?

Kempy vítězů budou probíhat opět pod vedením Denisy Rosolové Helceletové, která bude na kempech přítomna i přes radostnou událost v podobě očekávání druhého potomka. Vedle dalších zkušených trenérů se můžete těšit také na několik speciálních hostů z řad olympioniků, kteří vám taktéž rádi předají své zkušenosti, které získali ze světových mezinárodních akcí. V minulém roce se mezi nás podívali například oštěpař Petr Frydrych, koulař Ladislav Plášil nebo bývalá gymnastka Kristýna Pálešová. Celé kempy se navíc letos ponesou v olympijském duchu.

Těšíme se na Vás!