Kempy vítězů i v roce 2021. Chystají se novinky i olympijští hosté

15.01.2021

Do čtvrtého ročníku vstoupí sportovní Kemp vítězů pod vedením patronů Denisy Helceletové a Adama Sebastiana Helceleta v roce 2021. Tým připravující stále oblíbenější kempy pro děti již nyní intenzivně pracuje na hladkém průběhu další letní sezóny, ve které se kempy podívají minimálně do osmi měst, z toho do Říčan hned dvakrát! Všichni organizátoři Kempů vítězů věří, že do léta bude situace okolo koronaviru natolik příznivá, že vše bude moci proběhnout stejně hladce jako v loňském roce.

Kempy se nadále rozrůstají. V roce 2021 navštívíme minimálně 8 měst

V letní sezóně 2020 navštívila Denisa Helceletová se svým trenérským týmem 5 zastávek. Postupně se Kempy vítězů ukázaly ve Slaném, Rudné, Čelákovicích, Benátkách nad Jizerou a nakonec i v Říčanech. Jednalo se o naprosto průlomový ročník, ve kterém kempy navštívil rekordní počet účastníků, oproti roku 2019 to byl téměř dvojnásobek.

Narůstající popularita nezůstala u ledu a v roce 2021 se můžou mladí sportovci těšit na zastávky z loňska i na nová města. Těmi budou Benešov, Kralupy nad Vltavou a Mnichovo Hradište. Některé termíny se již nemalou rychlostí plní. 

Olympijské téma dominantou nové sezóny

Měli jsme se dočkat už loni, situace okolo Covidu-19 však "zapracovala" a Olympijské hry v Tokiu byly o rok odloženy. O to víc se na olympijskou tématiku včetně hostů v podobě bývalých olympioniků mohou těšit děti v létě 2021. V loňském roce se na kempech ukázali například oštěpař Petr Frydrych, mistr ČR ve skoku dalekém Radek Juška, koulař Ladislav Prášil nebo gymnastka Kristýna Pálešová.

Garance vrácení peněz

Jsme si plně vědomi, že situace okolo koronaviru je stále nevyzpytatelná a do léta se toho může udát ještě hodně. Proto již od samého počátku garantujeme všem registrovaným, že pokud nebude možné s ohledem na vývoj epidemie a omezení kempy uspořádat, dojde k vrácení registračního poplatku v plné výši. I u Denisy a Adama Sebastiana Helceleta, coby patronů projektu však panuje optimismus vzhledem k nadcházejícímu létu a věří, že Kempy vítězů proběhnou bez omezení, tak jako minulý rok.