Říčany s rekordní účastí! Závěr sezóny se vydařil na výbornou

29.08.2020

Letní sezóna 2020 je za námi! Říčany se znovu staly místem, které uzavřelo další skvělý ročník Kempu vítězů pod patronátem Denisy Helceletové a Adama Sebastiana Helceleta. A čím že byly Říčany v roce 2020 tak specifické oproti jiným městům? Jednoznačně svojí rekordní účastí, která převýšila jiné kempy na plné čáře.

Pořádné odhodlání všech účastníků bylo zřejmé už při seznamovací hře, po které jsme na nic nečekali a vrhli se na trénink. Že se dětí baví i při tréninku bylo zřejmé i u naší nové posily lotyšského desetibojaře Reinise Kregerse, který měl na starosti nejstarší skupinku.

 Ani v Říčanech jsme naše malé vítěze nemohli ošidit o vzácnou návštěvu. Tou nebyl nikdo jiný, než bronzový medailista z mistrovství světa a několikanásobný mistr České republiky, oštěpař a olympionik Petr Frydrych, pod jehož vedením si děti vyzkoušely základy hodu oštěpem.

Již tradičně nás svou návštěvou poctil ve středu kouč, mentor a hlavně náš velký kamarád Jan Mühlfeit, jehož přednášku si přišli vyslechnout i rodiče dětí. Čtvrtek patřil již tradiční návštěvě z Hradce Králové, špičkovým karatistům, kteří i na závěrečném kempu ukázali dětem něco ze svého umění.

I poslední den kempu nám počasí přálo a čekaly nás tradiční závody. I přesto, že v Říčanech byl rekordní počet účastníků, tak se všem povedlo doběhnout do cíle a stát se našimi vítězi! Všem sportovcům všem gratulujeme k úspěšně absolvovanému kempu a budeme se těšit znovu za rok.