Kemp vítězů poprvé v Benátkách nad Jizerou přinesl nejenom nová přátelství

22.08.2020

V roce 2020 přivítaly Kempy vítězů do své atletické rodině novou zastávku v podobě Benátek nad Jizerou. A že se bude jednat o další kemp plný pozitivní nálady, her a přátelství bylo zřejmě po několika málo okamžicích. Jak to v Benátkách nad Jizerou vypadalo si můžete přečíst v následujícím článku nebo se podívat na krátkou videoreportáž.

Úvodní seznamovací hra byla rychle za námi a mohli jsme jít na první tréninkovou jednotku. Trenérky si na první dopoledne v Benátkách připravily trénink výbušnosti. Odpolední program zpestřila pro přihlášené diagnostika tělesné a fyzické připravenosti od našeho partnera, firmy Peblo.

Jak s kempem byli spokojeni rodiče nebo trenérka Denisa Helceletová se můžete podívat v následující reportáži.

V Benátkách jsme také opětovně přivítali naše staré známé, karatisty z Hradce Králové. Ti dětem opět poskytli trenérskou lekci z jiného soudku a nutno říct, že se děti pod vedením trenérů v bílých kimonech bavily. Úterní odpolední program poté doplnil trénink postřehu a reakce.

Aby ale čestných hostů nebylo na kempu málo, zavítala k nám ve středu účastnice dvou olympijských her, gymnastka Kristýna Pálešová. A že je gymnastika skvělou průpravou nejen pro jakýkoliv sport, ale také pro správné fungování celého těla? O tom se přesvědčili i ti nejmenší vítězové v Benátkách nad Jizerou.

Trenérky i děti se ani nenadály a byl před nimi poslední den kempu. Ten pojaly více formou her před samotným vrcholem kempu, závodem prověřující schopnosti, které děti mohly získat na proběhlém kempu. Nakonec do cíle doběhli všichni, za což si od nás vysloužili kromě pamětních medailí další věcné dary.