V Čelákovicích s rekordní účastí. Malí vítězové i přes vysoké teploty doběhli do cíle

03.08.2020

Velká přízeň počasí zastihla termínově Kemp vítězů v Čelákovicích, kam se kempy pod vedením šéftrenérky Denisy Helceletové podívaly už potřetí za sebou a i tentokrát se těšily velké přízni dětí i rodičů.

Hned první den po rozdělení do jednotlivých skupinek se děti pustily do tréninku výbušnosti, na který odpoledne navázaly hodem koulí. I druhý den kempů jsme čelili velkým teplotám, čemuž jsme uzpůsobovali program dne, děti ale vše zvládaly možná í díky motivaci dozvědět se, kdo k nim ve středu zavítá jako čestný host.

Tím nebyl nikdo jiný než český rekordman ve skoku dalekém Radek Juška. Ani on se nevyhnul palbě otázek ze strany dětí, po kterých jim předvedl kus svého umu a poskytl trénink. Možná i ten řadě z nich pomohl v pátečních závodech, kde se všichni vítězové vydali ze zbytku svých sil v náročných podmínkách, co se týká počasí.

Nakonec ale všichni doběhli do cíle a vysloužili si medaile, diplomy a další památeční předměty na Kemp vítězů v Čelákovicích.

Ať už jste se kempu účastnili nebo ne, v tomto odkazu na fotogalerii si můžete prohlédnout, jak to v Čelákovicích v roce 2020 vypadalo.