Premiéra v Rudné na jedničku

26.07.2020

V roce 2020 přbyla mezi zastávky Kempu vítězů nově Rudná u Prahy. Ač ze začátku panovala očekávání, co přinese nová zastávka, nakonec se jednalo o další skvěle strávený týden v úžasné společnosti nadšených mladých sportovců.

Po již tradiční představovačce nebylo na co čekat a šéftrenérka Denisa se se dalšími trenérkami pustila do tréninku, při kterém bylo dbáno mimo jiné na správnou techniku nebo výbušnost. Po obědové pauze následovala klasická výuka angličtiny a zakončení dne formou her.

Středeční tréninkový den byl zaměřen především na koordinaci. O tom, jak je důležitá děti přesvědčila i odpolední návštěva karatistů z Hradce Králové, kteří dětem povykládali o historii karate, načež jim poskytli také něco ze svého umu v podobě tréninku.

Aby ale čestných hostů nebylo málo, zavítal na Kemp vítězů v Rudné ve čtvrtek dvojnásobný evropský medailista z vrhu koulí Ladislav Prášil. Ten měl zprvu co dělat, aby odpověděl zvídavým vítězům na všechny otázky, vše ale zvládl a mohl tak, stejně jako karatisté, obohatit i on svým tréninkem děti na Kempu vítězů.

Páteční a již neodmyslitelný závod všechny účastníků kempu předznamenal konečnou besídku Denisy s Adamem, kde oba mimo jiné zavzpomínali na své úspěchy, nejen to si můžete prohlédnout v této fotogalerii.