První Kemp vítězů v roce 2020 je za námi! Ve Slaném doběhli všichni do cíle jako vítězové

12.07.2020

Letošní první zastávka Kempu vítězů zavedla naše trenéry již tradičně do Slaného. Děti se dočkaly mimo jiné tréninku od profesionálního zápasníka MMA Filipa Macka, lekce karate klubu z Hradce Králové a na závěr kempu nechyběly ani tradiční závody.

Pondělní program jsme zahájili tradičními seznamovacími hrami, po kterých následovala zdravá svačiny od firmy Peblo. Ač nám počasí hned první den nepřálo a byli jsme nuceni se přesunout na další tréninkovou fázi do haly, dětem to vůbec neubralo na nadšení a daly si pod vedením našich trenérek pořádně do těla.
Počasí se nám mezitím umoudřilo, a tak jsme se mohli vrhnout po zdravém obědě na výuku angličtiny po skupinkách dle věku. Přihlášené děti na diagnostiku tělesné a pohybové připravenosti strávili zbytek dopoledne testováním, které nakonec i všechny bavilo.

Úterní dopoledne věnovaly děti rozvíjení umění spolupráce v rámci týmových her, nechyběl ani trénink zaměřený na koordinaci, pozornost a reakci. Aby to ale stále nebylo jen o tréninku, mohly si děti v rámci odpoledního programu užít hry vycházejí z baseballu.

Svou návštěvou nás uprostřed týdne poctil profesionální zápasník Filip Macek, kterého děti během besedy poctivě vyzpovídaly, načež jim poskytl trénink základních chvatů, boxu nebo skládání a nutno říci, že i holky se pod jeho vedením bavily.

Čtvrteční, předposlední den, nás navštívil starosta města Slaného pan Hrabánek, kterého v odpoledním bloku následovala trojice karatisty a karatistek z karatistického klubu v Hradci Králové. Ti dětem pověděli něco o tom, odkud se vlastně vzalo karate a samozřejmě i se zapojením dětí ukázali něco ze svého umění.

V tradičním závodu, který ke kempům patří již neodmyslitelně k závěrečnému dni, se všichni i po týdenním tréninku vymáčkli ze všech sil. A to je to, ze všech dělá vítěze. Někteří dokončili trasu o něco rychleji, někteří o něco pomaleji, ale u nás zvítězili všichni zúčastnění, protože doběhli do cíle, jak jim síly stačily. I proto od nás všichni mimo jiné památeční předměty i zlaté medaile.

Děkujeme Vám všem, kteří jste se podíleli na skvělé atmosféře kempu a užili si ho spolu s námi a gratulujeme Vám, pro nás jste všichni vítězové!

Kompletní fotogalerii ze skvělého týdne ve Slaném naleznete pod tímto odkazem.

Poděkování na závěr patří městu Slaný, firmám Peblo a sirupům od Vladimíra. Děkujeme za Vaši podporu!