Kempy vítězů klepou na dveře. I letos čeká děti řada novinek

13.06.2020

Rok uběhl jako voda a Kempy vítězů čeká jejich třetí plnohodnotná sezóna. Již nyní vyprodána tři města a rekordní účast svědčí o větším a větším zájmu o kempy pod vedením šéftrenérky Denisy Helceletové. Jak aktuálně probíhá příprava? Na co se můžou děti těšit? Nejen o tom v dvojrozhovoru s Denisou a Adamem Sebastianem Helceletovými.

Kempy vítězů už klepou na dveře, jak momentálně vypadá jejich příprava?

Denisa: Je pravda, že už se nám kempy blíží, takže začínáme sepisovat plán podle věkového rozložení dětí, aby si každá skupina odvedla to své, nicméně všechny skupiny budou i tak pohromadě. Tzn., že každá skupina bude mít stejný druh tréninku, ale s rozdílnou intenzitou. Mladší samozřejmě s menší, starší děti už si dají trochu do těla.

Jak to momentálně vypadá s kapacitou kempů?

Denisa: Aktuálně máme připravených pět měst, přičemž tři, Benátky nad Jizerou, Čelákovice a Říčany jsou vyprodány. Poté zbývá Rudná, kde jsou ještě nějaká místa a Slaný, kde do naplnění kapacity schází poslední 3 registrace.

Na co se můžou děti letos těšit?

Adam: Máme pro děti připraveno několik překvapení. Jedno si zatím necháme pro sebe, nicméně už jsme v minulosti naznačovali, o co by mohlo jít. Taky se jako každý rok chystá přednáška Honzy Mühlfeita. Tímto zároveň Honzovi moc děkujeme, protože mít člověka s takovými zkušenostmi je opravdu dar.

Honza přijede do Říčan 26. srpna a každý, kdo se letos bude účastnit jakéhokoliv kempu, má tuto přednášku v ceně. Zároveň může vzít s sebou své rodinné příslušníky. Denisa: Rodičům doporučujeme, aby si udělali čas a přijeli, protože to opravdu stojí za to.

Jak to letos vypadá s tématikou a případnými hosty?

Denisa: Na každý kemp máme taky připraveného nějakého hosta, většinou sportovce, které znáte z televize. Letos jsme měli připraveny speciální hosty v podobě olympijských medailistů, ale tím, že se olympiáda posunulo o rok, necháme olympijské téma na rok 2021. Všichni tito sportovci zároveň, věříme, poskytnou dětem nějaký trénink a bude to opět další oživení celého týdenního kempu.

Avizovali jste velký zájem o letošní kempy, můžou se na vás děti těšit do budoucna v dalších městech?

Adam: Vzhledem k enormnímu zájmu o letošní kempy se plánujeme další rok bezpochyby rozšířit i mimo Středočeský kraj, rádi bychom zavítali s našimi kempy i na Moravu. Aktuálně je v jednání samotná Praha, Jihočeský kraj nebo východní Morava.