Kempy vítězů proběhnou v létě bez omezení. Registrace otevřeny

01.05.2020

Jak poslední dny a zlepšená situace naznačovaly, tábory a kempy dostávají již nyní zelenou. To je skvělá zpráva pro Kempy vítězů, které tak budou moci proběhnout ve všech termínech bez omezení. Připravované novinky tak spatří světlo světa již toto léto, zdravé stravování bude pokračovat ve svém standardu.

Novinkám vévodí testování děti

Jak je na tom Vaše dítě? Na co má talent? I na tyto otázky naleznete odpovědi, pokud jste své potomky již přihlásili, nebo teprve přihlásíte na letošní Kempy vítězů. Testování somatotypu, fyzické zdatnosti a biologického věku vám poskytne nový pohled na vlohy vašeho potomka.

Trenérský tým pod vedením bývalé české reprezentantky Denisy Helceletové připravil poutavý program, díky kterému si děti odnesou nezapomenutelné vzpomínky, užijí si spoustu zábavy a zároveň se naučí celou řadu nových věcí.  

Zdravé a chutné svačiny od našeho partnera Peblo a přírodních sirupů od Vladimíra jsou již samozřejmostí, a tak budete mít jistotu, že vaše ratolesti dostanou jen to nejlepší.

Kde se na nás letos můžete těšit?

Slaný (6. - 10. 7.)

Rudná (20. - 24. 7.)

Čelákovice (27. - 31. 7.)

Benátky nad Jizerou (17. - 21. 8.) - zbývá poslední volné místo!

Říčany (24. - 28. 8.)

Kempy jsou zaměřeny na děti ve věku od 6 do 15 let, nemusí být nutně sportovci či atleti, dokážeme kontinuálně pracovat s kýmkoli a podřídíme se jeho individuálním potřebám, tak, aby si sport a pohyb zamiloval. 

V případě, že bychom nenadále byli nuceni kempy zrušit, nemusíte se o své uhrazené poplatky bát. V takovém případě je budeme vracet v plné výši.

Cena kempu zahrnuje:    
– trénink včetně metodiky 
– výuka angličtiny hravou formou
– svačiny zdravou formou každý den od společnosti Peblo (2x denně)
– pitný režim po celý den (sirupy Vladimír, čaje MixTee a voda)   
– zdravý oběd (pondělí až pátek)    
– podepsané kartičky Denisy Helceletové a Adama Sebastiana Helceleta
– originální diplom s fotografií z kempu a účastnickou medaili
– dárkovou tašku s potiskem Kemp vítězů
– triko s potiskem Kemp vítězů
– individuálnější přístup oproti konkurenci
– přednáška čestného hosta (profesionální sportovec, kouč, apod.)

Neváhejte s registrací, po uvolněných opatřeních se nám místa začínají znovu zaplňovat a kapacita kempů je samozřejmě omezená!